19 de nov. 2012

LA PRÒPIA DESCOBERTA

Els alumnes de primer hauran de treballar el llenguatge a partir de la visió d'aquest conte tan divertit: marcar síl·labes, reconèixer paraules llargues i curtes, cercar paraules que rimin i començar amb el treball de la frase.


En el treball de l'expressió oral es senyalaran les característiques de cada un dels personatges per tal de descobrir les seves qualitats i perquè cada alumne indiqui les seves preferències i el que més li agrada de cada un.
Aquesta és la caixa sorpresa que amaga un secret: és una cosa molt important, es podria dir que és la cosa més important del món. Cada alumne mirarà dintre de la caixa per descobrir allò que amaga.Aquestes són les vint-i-vuit estrelles que guardava la capsa i que han servit per fer un exercici d'autoconeixement i de reconeixement de les pròpies qualitats, gustos i predileccions.

 

Cada estrella reflecteix, al centre, la imatge de cada alumne de manera borrosa; la qual cosa ha servit perquè cada persona haguès d'escriure a les puntes algunes indicacions sobre la seva manera d'actuar i sobre allò que més valora d'ella mateixa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada